a

Burak Özçivit, Altınyıldız Classics ile “Şehirden Uzakta”

Burak Özçivit, Altınyıldız Classics İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyon çekimleri için 13.kez kamera karşısına geçti.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, uzun süredir marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in “Şehirden Uzakta” konseptiyle gerçekleştirilen yeni sezon çekimlerini gerçekleştirdi. Yaz enerjisini yansıtan renkli karelerin elde edildiği çekimde Burak Özçivit, markanın konforlu ve şık stilini yepyeni tasarımlarla tanıttı.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da fonksiyonellik ve konforu odağına alarak, hem günlük giyimde hem de özel davetlerde erkek giyimin stil kodlarını belirleyecek olan markanın ilkbahar- yaz koleksiyonu, Burak Özçivit’in iddialı duruşu ile bir kez daha birleşti.

Tarihi dokusu, kırmızı panjurlu ikonik yapısıyla Büyükada’nın ikonik yerlerinden biri olan Splendid Palas’ta gerçekleştirilen çekimde, “Şehirden Uzakta” geçen bir yaz sezonu hikayesi anlatıldı. Çekim süresince Burak Özçivit’in neşeli ve sempatik tavırları kameraların backstage görüntülerine yansıdı.

Başta smokin olmak üzere 2024 İlkbahar-Yaz sezonuna damga vuracak takım elbise ve gömlek tasarımlarıyla poz veren ünlü oyuncu Burak Özçivit, “Altınyıldız Classics ile bu sezon 13. kez bir aradayız. Bu uzun süreli iş birliği yıllar içerisinde çok özel bir yol arkadaşlığına dönüştü. Bu sezon da birlikte çok dinamik ve şık bir çekime imza attık.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NetWork ile Yaza Şık Bir “Merhaba”…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.