a

YAZ STİLİNİZE UYUM SAĞLAYAN GÖZ ALICI MODELLER

Türkiye’nin ilk ve tek seri saat üreticisi Serhat Saat, sofistike ve göz alıcı modellerden spor tasarımlara uzanan marka ve koleksiyonlarıyla 2024 ve yaz stillerini tamamlayacak birçok seçenek sunuyor.

Hafifliği ile öne çıkan polikarbon kasalar, minimal tasarımlardan oluşan kadın saatleri, rengarenk spor saatler, değişebilir smart pinli saat kordonları ve silikon kayışlar son dönemin en çok tercih edilen saat model ve aksesuarları.

1964 yılından bu yana tarz ve kaliteyi buluşturan Serhat Saat kendisine ait DAVİD GUNER, DİCE KAYEK (saat),  RMS Zeitmeister, TOMS ve WİTHFİT markaları dışında 40’dan fazla yerli ve yabancı marka ve kurumsal saat satışları için yılda 600 binden fazla üretim yapıyor. Çin ve Türkiye’de iki fabrikası bulunan Serhat Saat,  bugün dört kıtada faaliyet gösteren ofisleri (İstanbul, Hong Kong, San Diego, Çin) Türkiye içinde 1000’den fazla bayide,100’den fazla çalışanı ile ve 60’tan fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, Türkiye saat endüstrisine katma değer sağlamaya devam ediyor.

Dünyaca Tanınmış Markalarla Öne Çıkıyor

Serhat Saat’in geniş saat yelpazesinde her zevke ve ihtiyaca göre seçenekler yer alıyor. Serhat Saat çatısı altında yer alan saat markalarındaki koleksiyonlar, günlük stile eşlik edecek spor bir model ya da özel davetlerde şıklığı tamamlayacak göz alıcı bir aksesuar olarak öne çıkıyor. Farklı materyallerden üretilen kasaları, deri ya da metal kayış seçenekleri ve geniş renk skalasıyla Serhat Saat, hiç bitmesin istediğiniz yaz anlarına zevkli, keyifli ve rengarenk anlamlar katıyor. Serhat Saat bünyesinde yer alan DAVİD GUNER saatler spor ağırlıklı modellerden, DİCE KAYEK markası ise ağırlıklı olarak kadın modellerinden ve RMS Zeitmeister de metal ve deri kordonlu daha klasik model saatlerden oluşuyor.

2024 ve Bu Yazın Saat Trendleri Neler?

Peki 2024 ve bu yazın en trend kol saatleri neler? Kadın ve erkekler hangi model ve renklere daha çok ilgi gösteriyor? Serhat Saat’in Türkiye ve dünya satış verilerinden yola çıkarak belirlediği eğilimlere göre bu yıl deri kayış ve metal kordonlu saatler çok moda. Silikon ve değişebilir kayışlar ile rengarenk spor saatler ise bu yaza damgasını vuran modeller arasında.

 

İşte kol saatlerindeki son trendler:

Sürdürülebilir malzemelerden yapılan saatler: Dünyada son dönemde yükselen trendlerden biri sürdürülebilir malzemelerden yapılan saatler. Geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış saatler kullanıcılara aynı zamanda hafif ve sürdürülebilir bir tercih sunuyor.

Polikarbon kasalar: Özellikle erkek kullanıcıların ilgi gösterdiği polikarbon kasalı saatler hafifliğiyle öne çıkıyor. Polikarbon kasalar kadın modellerinde de yaygınlaşıyor.

Minimal saatler: Kadınlarda saat kasaları daha minimalist daha küçük modellere doğru kayıyor. Küçük kasalar, taşlı saatler ve vintage modeller eskiden olduğu gibi bu yıl da kadınlar arasında çok popüler.

Smart pinli saat kordonları: Değiştirilebilir kordonlara sahip saatler bu yıl büyük ilgi görüyor. Kullanıcıları tamirci ya da saatçiye götürmeden çok rahat bir şekilde kendi kendilerine kordonlarını değiştirebiliyorlar. Bu modeller bir saati 2-3 ayrı saat gibi kullanabilme olanağı sunuyor.

Osman Başer: “Kıyafetlerle uyumlu renkli saatler Moda”

Serhat Saat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Başer, özellikle kol saatlerinde trendlerin döneme, ülkelere ve tercihlere göre değişiklik gösterebildiğini söyledi. Başer, Türkiye ve dünya genelinde saatte 2024 eğilimlerini şöyle sıraladı:

“Kol saatlerinde canlı renkli kadranlar, özellikle yeşil ve turkuaz mavisi kadranlar 2024’de trend. Genel olarak saat çaplarında bir küçülme söz konusu. Vintage modellere bir ilgi var. Kadınlarda gold (altın sarısı) kasalar öne çıkıyor. Erkek modellerinde ise silver renkli kordonlar hayli popüler. Erkek saatlerinde ayrıca silikon kordonlarda yine beyaz renk tekrar populer hale geldi. 2023’te hasır kordonlu saatler popülerdi. 2024’te ise deri kayışlı ve metal kordonlu saate ağırlık verildi. Kadınlar ayrıca taşlı, minimal saatlere de ilgi gösteriyor.”

Osman Başer bu yazın saat modasına ilişkin de şunları söyledi: “Dönemsel olarak yazları insanlar daha çok silikon saatleri tercih ediyor. Spor veya suya dayanıklı saatler yazın hayli ilgi görüyor. Yazları özellikle renkli kadranlar, renkli kordonlar, kıyafetlerle uyumlu kordonlar hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Guess’ten Beyazın Asaletiyle Büyüleyen Modeller

HIZLI YORUM YAP