a

Aşkınızın Simgesi: Pırlantanın Atasay’ı

Gecenin şıklığından gündüzün yalınlığına, her stile ve her bütçeye uygun seçki sunan Atasay, yılın en romantik gününü özel indirimleriyle kutluyor! 14 Şubat'a kadar geçerli olacak %40 indirim fırsatıyla, aşkını pırlantayla taçlandırmak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Atasay, Sevgililer Günü’nde aşkın ve romantizmin en güzel anlarını yaşatmak için en özel tasarımları bir araya getiriyor. Yılın en romantik gününden ilhamla özel olarak tasarlanan kalp motifli pırlanta kolye, küpe ve yüzükler sevdiklerini özel hissettirmek ve unutulmaz hediyeyi vermek isteyenler büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Yılın en romantik gününü özel indirimleriyle kutlayan Atasay, aşkın simgesi pırlanta ile kalpleri fethetmeye davet ediyor!

14 Şubat’a Kadar Geçerli %40 İndirim Fırsatı

Atasay, Sevgililer Günü için hazırladığı sürpriz kampanya kapsamında, 14 Şubat tarihine kadar geçerli olacak %40 indirimle seçili pırlanta ürünlerini mücevher severlerle buluşturuyor. Aşkını pırlantayla taçlandırmak isteyenler, bu özel fırsatı kaçırmamak adına Atasay mağazalarını ziyaret edebilir veya www.atasay.com adresini inceleyebilirler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sevgililer Gününde ‘’O Hep Gülsün Diye Ariş Pırlanta Sizinle’’

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.