a

W Collectıon’dan Çarpıcı Ofis Stili

W Collection iş hayatına sade, rahat ve titiz koleksiyonlarla, eğlenceli ve romantik bir çekicilik sunuyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2024 Kadın Koleksiyonunda yer alan dikkat çekici ceket seçenekleriyle ofis görünümüne modern ve zarif çizgi katıyor. Pastel tonlar, çarpıcı saks mavisi, lacivert çizgili tasarımlar, makro ve mikro ekose desenler stil sahibi kadınlar için sofistike bir seçki sunuyor.

Şehirli kadının ofis stiline yeni bir soluk kazandıran W Collection Sonbahar Kış 2024 Kadın Koleksiyonunda dinamik detaylarla zenginleştirilmiş ceketler konforlu bir his sunarken, gün boyu sofistike bir duruş sergiliyor.

Ceketlerde pastel tonlar, saks mavi gibi dikkat çekici renkler, makro ve mikro ekose desenler, kadınsı zarafeti ve modern görünümü vurguluyor.  W Collection gömlek, triko ve pantolonlarla şık kombin seçenekleri sunuyor. Aksesuar detaylarıyla zenginleştirilmiş blazerlar, W Collection‘ın çağdaş moda anlayışını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

W Collection, mevsimin serin günlerinde, gündelik ve iş yaşamında konforu şıklıkla buluştururken, sofistike ve sıcak bir kış gardırobu vadediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ami’nin İstanbul’daki İlk Mağazası İstinyepark’ta Açıldı

HIZLI YORUM YAP