a
  • Türkstil
  • Giyim
  • Ami’nin İstanbul’daki İlk Mağazası İstinyepark’ta Açıldı

Ami’nin İstanbul’daki İlk Mağazası İstinyepark’ta Açıldı

Türkiye’deki ilk mağazasını açan AMI, perakende ağını genişletiyor.

İstanbul’un önde gelen alışveriş destinasyonlarından İstinyePark’ta açılan 170 metrekarelik mağaza; Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonu başta olmak üzere erkek giyim, kadın giyim ve aksesuar seçkisi sunuyor.

AMI’nin mağaza konseptini yansıtan İstanbul mağazası, markanın zamansız ve samimi DNA’sını ortaya koyarken, ziyaretçileri Paris ruhuyla da buluşturuyor.

TOLGA PAKAR

AMI mağazasının tasarımında kullanılan malzemeler, mağazaya aydınlık ve ferahlık katması için özenle seçildi. Doğal meşe, altın ve şampanya rengi pirinç, traverten, büyük cam kapılar ve bej kireç boyalı duvarlar; merkezde yer alan deri kanepenin altından, güneş ışını formunda mekana yayılan siyah ve doğal meşeden ahşap parkelerle buluşuyor ve AMI’nin ikonik siyah-beyaz çizgilerine gönderme yapıyor.

AMI HAKKINDA

2011 yılında Paris’te doğdu ve o zamandan bu yana ilhamını Paris’ten alıyor. Fransızcada “arkadaş” anlamına gelen AMI’nin ismi, kurucusu ve kreatif direktörü Alexandre Matiussi’nin baş harflerinden ilhamla yaratıldı. AMI, kuruluşundan bu yana erkek ve kadınlar için net, kapsamlı ve kullanışlı bir gardrop oluşturmak için çalışıyor.

Lükse dostça yaklaşımı savunan AMI, Fransa başkentinin benzersiz zarafet, sofistike ve sadelik anlayışını yansıtıyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kiğılı 2024 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Barış Arduç Tanıttı

HIZLI YORUM YAP