a
  • Türkstil
  • Giyim
  • KİĞILI İLE RAHAT BİR TATİL STİLİ “Kiğılı’dasın Rahatsın”

KİĞILI İLE RAHAT BİR TATİL STİLİ “Kiğılı’dasın Rahatsın”

Kiğılı, 2024 Yaz koleksiyonunda yer alan dinamik tasarımlarıyla, rahat ve stil dolu bir tatil geçirmek isteyenlere ilham oluyor. Kiğılı, sıcak yaz günlerinin enerjisini yansıtan canlı ve cesur renklerle harmanlanan eşsiz tasarımlarıyla yaz stilinizi tamamlıyor.

 

Geniş ürün seçkisiyle dikkatleri üzerine çeken Kiğılı, rahat, şık ve sürdürülebilir bir deneyim isteyen Kiğılı erkeklerine tatil boyunca eşlik ediyor. Koleksiyon, erkekler için her tarza ve her duruma uygun kombin alternatifleri sunuyor. Seyahatlere uygun olarak üretilen koleksiyonda esneklik, dayanıklılık ve hafiflik gibi özellikler ön plana çıkıyor.

 

Yaz sıcaklarında tercih edilen dökümlü gömlekler, gündüz şıklığını akşamın serinliğine taşıyor. Keten görünümü ve pamuklu kumaşları ile sıcak günlerde cildinize rahatlık sağlıyor. Pamuk içerikli armürlü ve pamuk keten kargo cepli ve bağcıklı casual şortlar koleksiyonun dikkat çeken parçaları. İş hayatınızdan özel davetlere kadar her ortamda şıklık sunan koleksiyon, şehir ve ofis stilinizi ön plana çıkarıyor.  Estetik dinamizm temasıyla yaz günlerinin enerjisini yansıtan koleksiyon, deniz kenarında tarzınıza trend bir görünüm katıyor. Her zevke hitap eden çeşitlilik sunan koleksiyon, kombinlerinizi hareketlendiren özel tasarımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dockers’dan Yaz Aylarınızı Serinletecek Parçalar!

HIZLI YORUM YAP