a

LACOSTE POP-UP MAĞAZASI: BOMONTİADA’DA YAZIN COŞKUSU

Lacoste Bomontiada City pop-up mağazası, keşif için kapılarını açtı. Lacoste’un İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunu şehrin dinamik ruhuyla buluşturan mağazada heyecan verici deneyim sizi bekliyor.

 

Bomontiada’da gerçekleşen çeşitli etkinliklere katılan misafirler, Lacoste pop-up mağazasını ziyaret ederek keyifli bir alışveriş deneyimi yaşıyor. Lacoste Bomontiada Pop-Up mağazası gün batımında DJ performansları, kaykaycılar ve dansçılarla sokak sanatını canlandırıyor ve minimal kalıcı dövme yaptırma imkanı sunuyor. Bu çeşitli etkinlikler 16-17, 23-24 Ağustos ve 6-7 Eylül tarihlerinde alışveriş deneyimini daha eğlenceli hale getiriyor.

Bu sezon, Lacoste’un ikonik renk paleti ve şehirdeki yaz atmosferinden esinlenen koleksiyonları, mavinin huzur veren tonları, yeşilin doğal derinlikleri, pembenin zarif dokunuşları ve toprak tonlarının sıcaklığı ile dikkat çekiyor.  Canlı pastel tonlar, cesur geometrik desenler ve yazın ruhunu yansıtan parçalar, şıklık ve rahatlığı bir arada sunarak yaz kombinlerini özgün kılıyor. Klasik polo tişörtlerden yenilikçi Eco Dye serisine, L003 2K24 sneaker modelinden “Summer Pack” koleksiyonuna kadar geniş bir ürün yelpazesi, yaz sezonuna enerji ve hareketlilik katıyor.

Lacoste Bomontiada’da konumlanan Pop-Up deneyim alanı, 18 Eylül’e kadar benzersiz şıklığın dünyasını keşfetmeye herkesi davet ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Guess’ten Beyazın Asaletiyle Büyüleyen Modeller

HIZLI YORUM YAP