a

Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı ile deprem bölgesine destek vermeye devam ediyor

Çocukların hayallerine güvenli adımlarla ulaşması için “Geleceğe Adımlar” projesini hayata geçiren Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) aracılığıyla, deprem bölgesindeki 200 kız çocuğun geleceğe adımlarını destekledi. 

Geleceğin güçlü bireylerini desteklemek için toplumda değer yaratan sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Skechers Türkiye, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle depremin merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık’ta konteyner kent bölgesinde afetten etkilenmiş ihtiyaç sahibi 200 kız çocuğa spor giyim ve spor ayakkabı desteğinde bulunan marka, önümüzdeki dönemde de “Geleceğe Adımlar” projesi kapsamında çocukların yanında olmaya devam edecek.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılına yürürken aydınlık geleceğin güvencesi kız çocukların geleceğe adımlarını desteklediklerini belirten Skechers Türkiye Pazarlama Direktörü Caner Uluğ “Çocukların geleceğe adımlarını desteklemeyi sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu amacımız doğrultusunda çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla çalışarak üç projemizle kız çocukların yanında oluyoruz. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi ile gerçekleştirdiğimiz “Güvenli Adımlar” projesiyle, kız çocukların yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını tespit ediyor ve sokakta kendilerini güvende hissetmelerini, fikirlerini özgürce ifade edebilmelerini sağlıyoruz. Make-A-Wish Türkiye ile yürüttüğümüz “Bi’Çift Hayalimiz Var” projesiyle, yıl boyunca 300 Dilek Çocuğu’nun hayalindeki ayakkabılara kavuşmasını sağlayacağız.   Ayrıca, Geleceğe Adımlar Projesi ile deprem bölgesindeki çocukların ihtiyaçlarının hala devam ettiğine dikkat çekmek istiyoruz. Toplum Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yaparak, bu bölgede 200 çocuğun geleceğe adımlarına destek olmaktan mutluyuz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’de Lüks Modanın Öncüsü Beymen, Milli Gururumuz Eda Erdem’le Güçlerini Birleştirdi

HIZLI YORUM YAP