a
  • Türkstil
  • Giyim
  • TOMMY HILFIGER SONBAHAR 2024 KAMPANYASINDA HANGİ ÜNLÜ İLE ÇALIŞACAK ?

TOMMY HILFIGER SONBAHAR 2024 KAMPANYASINDA HANGİ ÜNLÜ İLE ÇALIŞACAK ?

Tommy Hilfiger, White Lotus dizisinin yeni sezonunda rol alacak oyuncu Patrick Schwarzenegger ve nişanlısı süper model Abby Champion’un TOMMY HILFIGER Sonbahar 2024 kampanyasının yüzleri olduğunu duyurdu. Kampanya New York şehrinin canlı enerjisiyle yorumlanan yeni sezonun temel stillerini gözler önüne seriyor.

Kampanya mevsim geçişine uygun zamansız parçaların çağdaş yorumlarını giyen şık çiftin hayatlarına bir bakış sunuyor. Aralarındaki uyum iki gencin başarılı kariyerlerini, özgün stillerini ve hepsinden önemlisi “sonsuza dek” yorumlarını yansıtan bir dizi portrede yakalanıyor. Karizmanın ve sofistike görünümlerin öne çıktığı koleksiyon, klasik Amerikan tarzında ve sade zarafette yeni bir dönemi müjdeliyor.

 

Tommy Hilfiger şu açıklamada bulundu: “Patrick ve Abby, gelecek neslin güçlü çiftini temsil ediyor. İlişkilerinin derinliği, karşılıklı bağları ve birbirlerini her koşulda desteklemeleri markamıza daima enerji katan iyimserlik ruhunu yakalıyor. Klasik prep tarzımızda yeni bir dönemi bu harika ikilinin perspektifini yansıtan bir kampanyayla tanıtacağımız için çok heyecanlıyım.”

 

“Bu kampanya, ilişkimizin samimi ve gerçek bir yansıması gibiydi,” diyen Patrick Schwarzenegger sözlerine şöyle devam etti: “Abby ne zaman yanımda olsa en iyi halimde olduğumu düşünüyorum. En yeni Tommy koleksiyonunu giydiğimizde konforlu, rahat ve klasik hissettik. Bu zamansız bir kampanya, biz de ömrümüzün geri kalanını birlikte geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

 

Abby Champion ise kampanya konusunda şunları söyledi: “Dünyanın her yanında çalışmaya alışkın olduğum için Patrick ve Tommy ile New York’ta çekim yapmak eve dönmek gibi hissettirdi. Tommy yıllardır marka mirası ile moderni harmanlayarak şehrin stilini yeniden tanımlıyor. Her parça güven ve aşinalık hissi verirken kaliteli kumaşlar ve çağdaş stiller şık görünümler yaratıyor.”

 

2015 yılından beri birlikte olan Patrick Schwarzenegger ve Abby Champion kısa sürede Hollywood’un en şık çiftlerinden biri haline geldi. İlişkileri boyunca hem kariyerlerinde hem kişisel yaşamlarında birbirlerine destek oldular. Aranan bir model olan Champion uluslararası podyumlarda boy göstermeye ve en iyi moda dergilerinde yer almaya devam ediyor. Schwarzenegger’in oyunculuk kariyeri de White Lotus dizisinin merakla beklenen 3. Sezonundaki ve Ryan Murphy imzalı American Sports Story: Aaron Hernandez  dizisindeki rolleriyle yükselişini sürdürüyor. Çekimlerini Alasdair McLellan’ın üstlendiği kampanyada çift pozitif ve zahmetsiz portrelerde yakalandı.

 

Klasik Amerikan tarzının merkezi New York’tan ilham alan Sonbahar 2024 koleksiyonu, kentin benzersiz ruhunu yansıtırken özgün Tommy dokunuşlarıyla yeni yorumlar sunuyor. Her koleksiyona sportif detaylar katma geleneğini sürdüren koleksiyon modern dikimli chino pantolonlar, sofistike kazaklar ve güncellenen pololar gibi parçalarla klasik siluetlere çağdaş yorumlar getiriyor. Yeni sezonun temel parçaları arasında modernize edilen deve tüyü yün palto, zarif ekose desenli oversize şişme ceket, şık koyu lacivert kabanlar ve kolej esintili detaylar içeren bomber montlar öne çıkıyor. Yumuşak kazaklar, klasik Oxford gömlekler ve blazer ceketler üst üste giyilebilecek şekilde tasarlanırken loafer ayakkabılar ve Chelsea botlar günlük görünümlere şıklık katıyor.

 

Sonbahar 2024 koleksiyonu sezon boyunca tommy.com’da, dünya çapındaki TOMMY HILFIGER mağazalarında ve seçili toptan satış ortakları aracılığıyla müşterilerle buluşacak. Markanın dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hepsiburada Moda Haftası, ‘Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ Fırsatıyla Başladı

HIZLI YORUM YAP